Profesionalni upravnik

Profesionalni upravnik - BeoPro City

About Us

Profesionalni upravnik zgrade Beograd jeste fizičko lice koje poseduje licencu, stečenu u PKS (Privrednoj komori Srbije) za obavljanje poslova profesionalnog upravljanja zgradom.

Kao što vlasnici stanova vode računa i održavaju stanove, tako mora postojati i lice zaduženo za održavanje stambenih zgrada u celini, odnosno o zajedničkim delovima zgrade. Na taj način, to lice štiti interese ne jednog, već svih vlasnika stanova u zgradi, održavajući stambenu zajednicu funkcionalnom u svakom trenutku. Iz tih razloga, upravljati stambenom zgradom jeste velika obaveza i odgovornost.

S jedne strane, to lice može biti upravnik zgrade, izabran iz redova stanara. Ali, činjenica je da „obični“ upravnici zgrada nemaju dovoljno veštine, kompetentnosti, volje, a ni želje da upravljaju stambenom zajednicom na najbolji način. Posledica toga jesu neretko zapuštene zgrade sa čestim tekućim problemima koji se samo sporadično rešavaju.

Kvalitet i bezbednost stambene zajednice na prvom mestu -

Agencija BeoPro City svim klijentima pruža vrhunske usluge profesionalnog upravljanja i održavanja stambenim i stambeno-poslovnim jedinicama na teritoriji Beograda.

Naš iskusan i stručan profesionalni upravnik Beograd ispunjava sve uslove i kvalifikacije za obavljanje ovog posla. Drugim rečima, profesionalni upravnik zgrade Beograd, u organizaciji agencije BeoPro City, ima položen ispit za profesionalnog upravnika, stekao je licencu i upisan je u registar PKS.

Takođe, u delokrug naših poslova ulazi i:

Zato je za ovu vrstu izuzetno odgovornog posla najbolje angažovati profesionalnog upravnika, kao lice koje je formalno i materijalno kvalifikovano da obavlja poslove upravljanja zgradom. Dakle, za razliku od samoinicijativnog organizovanja stanara ili (samo)volje upravnika, profesionalni upravnik zgrade ima zakonsku obavezu da obezbedi najnormalnije funkcionisanje i održavanje stambene zajednice.

Staramo se o najboljem mogućem upravljanju i održavanju stambene zgrade i zemljišta koje služi zgradi. Primamo sve prijave kvarova i drugih problema u zgradi svakog dana u nedelji u periodu od 00-24. Na osnovu podnete prijave, odmah preduzimamo sve mere kako bi se problem ili drugi problem sanirao i otklonio.

 

NAŠ USPEH JE I VAŠ USPEH!

Pozovite nas odmah i učinite život u vašoj stambenoj zajednici prihvatljivim i komfornim. Jer, vaša zamisao sa nama postaje realnost!
24/7

Agencija BeoPro City – Za vas smo tu u svakom trenutku

Ukoliko plaćate redovno svakog meseca svog profesionalnog upravnika, a on ne obavlja svoje dužnosti na način koji je propisan, znajte da je vreme za promenu. BeoPro City i profesionalni upravnik zgrade Beograd garantuju mir i red oko i u vašoj zgradi. Budite slobodni u bilo kom trenutku da kontaktirate sa nama i uverite se iz prve ruke u kvalitet naših usluga. Sigurni smo da ćete vrlo brzo steći poverenje u naš tim. Sve tekuće probleme u vašoj stambenoj zajednici rešavamo efikasno i brzo na vaše i zadovoljstvo svih stanara. U najkraćem roku rešavamo sve aktuelne i svakodnevne probleme, garantujući vam na taj način normalan život u stambenoj zajednici.

Vaše nezadovoljstvo može prestati ovog trenutka!