Održavanje zgrada

Održavanje zgrade - BeoPro City

About Us

Agencija za profesionalno upravljanje zgradama BeoPro City obavlja kvalitetno, povoljno i efikasno održavanje zgrade Beograd. Pored toga, vršimo i čišćenje stambenih zajednica i stambeno-poslovnih objekata na teritoriji grada Beograda.

Na taj način, vodimo računa o interesima svih vlasnika stanova. Naša misija i zadatak jeste da očuvamo funkcije i karakteristike vaše zgrade u skladu sa njenom namenom. Zato, opustite se, jer vaša zgrada već od danas može postati naša briga. Naše, kao i iskustvo brojnih zadovoljnih klijenata pokazuje da svim stanarima možemo da priuštimo bezbrižan i funkcionalan zajednički život u zgradi.

Naš cilj i zadatak prilikom održavanja zgrada u Beogradu jeste da unapredimo karakteristike, funkcionilanost i upotrebljivost celokupne stambene zajednice. Drugim rečima, naš posao je da vama obezbedimo kvalitetan i udoban život u vašem životnom prostoru i ambijentu. Redovnim održavanjem zgrade činimo prostor u stambenoj zajednici za sve stanare lepišim i sigurnijim mesto za život.

Održavanje zgrade Beograd i poslovi na

Profesionalnim održavanjem zgrada na teritoriji grada Beograda, agencija BeoProCity omogućuje redovno korišćenje i funkcionisanje zgrade.

Poslovima održavanja zgrade, u našoj organizaciji, obezbeđujemo svim klijentima:

Pod tekućim održavanjem zgrada podrazumevamo izvođenje svih radova koji se preduzimaju radi sprečavanja oštećenja koja mogu nastati korišćenjem zgrada ili radi otklanjanja tih oštećenja. Tehničko (tekuće) održavanje sastoji se od popravki, pregleda, testiranja i preduzimanja svih preventivnih i zaštitnih mera. Drugim rečima, izvodimo radove kojima osiguravamo održavanje zgrada na najvišem nivou upotrebljivosti. Pored toga, vršimo i tekuće održavanje stanova i stambeno-poslovnih prostora. Organizujemo i obavljamo krečenje, farbanje, zamenu sanitarija, radijatora, zamenu obloga i slično.

NAŠ USPEH JE I VAŠ USPEH!

Pozovite nas odmah i učinite život u vašoj stambenoj zajednici prihvatljivim i komfornim. Jer, vaša zamisao sa nama postaje realnost!
24/7

VAŠA ZGRADA NAŠA JE BRIGA

Hitne intervencije su aktivnosti koje se u kratkom roku i bez odlaganja izvršavaju pre svega radi zaštite života i zdravlja ljudi i njihove sigurnosti. Vršimo i hitne intervencije radi zaštite imovine od oštećenja. Ukoliko postoji bilo kakav bezbednosni rizik, dovodimo stambenu zajednicu i njene zajedničke delove, uređaje, instalaciju i opremu u stanje ispravnosti i upotrebljivosti.

Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku i postavite bilo koje pitanje koje je od značaja za funkcionalnost i redovno održavanje vaše zgrade. Ukoliko vam je neophodan savet, za vas smo tu. Ako vam je ptorebna stručna, profesiionalna i praktična pomoć, BeoPro City je svim klijentima dostupan 24/7h.

Vaše nezadovoljstvo može prestati ovog trenutka!