Cenovnik BeoPro City

Profesionalni upravnik

Za bezbrižan i miran život u zgradi
OD 300 RSD mesečno
  • Agencija BeoPro City svojim klijentima po veoma povljnim cenama nudi uslugu profesionalnog upravnika. Ukoliko se odlučite za nas, budite uvereni da ćemo svojom profesionalnošću, odgovornošću i predanim radom opravdati svaki vaš uloženi dinar.

    Svoju mladalačku energiju usmerili smo ka tome da svi naši klineti budu zadovoljni, jer su zadovoljni klijenti najbolja preporuka.

    U cilju upoznavanja sa našim radom, prvi mesec je GRATIS!

Čišćenje i održavanje zgrada

Neka vaša zgrada odiše čistoćom
od 350 RSD mesečno
  • Ukoliko želite da vaša zgrada, bude čista, uredna, mirišljava, agencija BeoPro City je pravi izbor za vas. Svojim detaljnim pristupom i marljivim radom učinićemo da vaša zgrada dobije novo ruho, sa kojim će svi stanovnici zgrade biti zadovoljni. Naš rad ne baziramo samo na rečima, već na tome da svaki kutak zgrade bude lepši i čistiji.

    Neka i vaša zgrada zablista punim sjajem, uz naše marljive i vredne radnike, kao i najkvalitetnije proizvode i mašine koje koristimo pri čišćenju!

Cilj profesionalnog upravljnja

Povećajte vrednost vaše zgrade i vašeg stana!

About Us

Osnovni cilj profesionalnog upravnika je da podigne tržišnu vrednost zgrade. To se postiže redovnim održavanjem, čišćenjem kao i profesionalnim upravljanjem.


Naša obaveza je da posao radimo temeljno, odgovorno i profesionalno kako bi svaki stanovnik stambene jedinice bio zadovoljan.

Zbog toga što svoj poslovni odnos zasnivamo na iskrenom poverenju, gde dajemo 100% i svojih resursa, nastojimo da se iz toga rodi dugoročan poslovni odnos.

Vođeni starom narodnom izrekom: "Dobar glas daleko se čuje", nastojimo da svaki naš klijent bude zadovoljan i da nam bude reklama i preporuka, jer samo tako možemo postići cilj kojem težimo, a to je da zadobijemo poverenje i izgradimo zdrav odnos sa našim klijentima.

Podela poslova upravljanja zgradom

Administrativni poslovi

Tehnički poslovi

Finansijski poslovi

Objedinjena naplata

Sistem objedinjene naplate omogućava brzu, racionalnu i ekonomičnu obradu podataka i naplatu svih usluga (upravnik, čišćenje zgrade, održavanje lifta, rezervni fond…) putem jedne uplatnice. Glavne prednosti objedinjene naplate: