BeoPro City

BeoPro City je specijalizovana agencija koja se bavi profesionalnim upravljanjem i održavanjem stambenih zgrada. Na vaš zahtev, ovu uslugu obavljamo brzo, kvalitetno i efikasno na teritoriji grada Beograda.

About Us

BeoPro City - Ko smo mi? 

Našu agenciju čini tim mladih, ali iskusnih, stručnih i odgovornih profesionalnih upravnika. Svi naši licencirani profesionalni upravnici ispunjavaju sve materijalno-formalno uslove za obavljanje ove delatnosti. Dakle, oni imaju položen ispit i stečenu licencu, u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada. Ujedno, svi naši profesionalni upravnici upisani su u registar koji vodi Privredna komora Srbije..

Pored licenciranih profesionalnih upravnika, u sastav našeg tima ulaze i drugi visoko-kvalifikovani radnici koji marljivo i vredno obavljaju sve poslove u vezi sa održavanjem i čišćenjem stambenih zgrada i stambeno-poslovnih objekata.

Ono što agenciju BeoPro City razlikuje od drugih je spremnost da vam u svakom trenutku pomognemo (00-24, 24/7). Uvek na terenu dajemo svoj maksimum, kako bi korisnici bili apsolutno zadovoljni našom uslugom. To potvrđuje naša uža ekspertiza, stručnost, iskustvo, ali i brojni zadovoljni klijenti. Pošteno, tačno i na vreme obavljamo sve poslove profesionalnog upravljanja i održavanja zgrade.

Naša misija

Naš cilj i osnovna težnja je da postanemo najbolji u ovoj grani poslovanja. Ali, da bismo to postigli, želimo da učinimo život u zgradi ugodnim za svakoga. Zato, ukoliko nam ukažete poverenje, vaša zgrada ili stambeno-poslovni objekat postaje naša briga.

Naša vizija

Prema svakom korisniku imamo personalizovan pristup, postavljajući samo najviše standarde poslovanja. U skladu sa sve brojnijim i delikatnijim zahtevima korisnika, naša vizija jeste da na svakodnevnom nivou udovoljimo specifičnim potrebama svakog od vas.

BeoPro City - Čime se bavimo?

Naš isključivi cilj jeste da vama omogućimo normalan i kvalitetan život u zgradi. Zato smo za vas dostupni u bilo koje vreme, 24/7.

BeoPro City - Čime se bavimo?

Profesionalno upravljanje stambenim zgradama;

Tehničko (tekuće) održavanje stambenih zgrada;

Čišćenje zgrada;

Radovi na hitnim intervencijama u stambenim zajednicama (00-24).

Dostupni od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Profesionalni upravnik

Kao licencirani profesionalni upravnici, vršimo upravljanje na različitim stambenim objektima na području Beograda. Prilagođavamo se interesima i potrebama stanara, u nastojanju da svaki problem koji imate rešimo u najkraćem roku. Na taj način, želimo da nađemo rešenje koje će biti prihvatljivo za sve i koje će stambenu zajednicu učiniti funkcionalnom i upotrebljivom.

Uspostavili smo i više nego uspešnu poslovnu saradnju sa brojnim partnerima kako bismo korisnicima osigurali najviši nivo usluge i kvalitetnog života, bez problema, u stambenoj zgradi

Detaljnije

NAŠ USPEH JE I VAŠ USPEH!

Pozovite nas odmah i učinite život u vašoj stambenoj zajednici prihvatljivim i komfornim. Jer, vaša zamisao sa nama postaje realnost!
24/7